SE
M
-21%

ASHWA IMMUNE

15.00 

  • Ashwa Immune är en produkt som innehåller ashwagandha, en adaptogen växt med hög halt av withanolider. Den är framtagen i synergikombination med andra noggrant formulerade ingredienser såsom vitamin C, gurkmeja, zink och vitaminer från B-, D- och E-grupperna. Den utgör ett utmärkt alternativ för att bibehålla immunförsvaret under alla årstider.
  • Ashwa Immune bidrar till bättre hälsa och hjälper till att normalisera kroppens övergripande funktion.
Kategori: Etiketter: ,

Praktiken att stärka immunförsvaret är viktig för alla generationer, där vi strävar allt mer för att upprätthålla en optimal immunitetsnivå så att kroppen och organismen fungerar korrekt.

Immunsystemets grundläggande uppgift är att skydda kroppen från virus, bakterier, svampar och parasiter, samt att känna igen faror och eliminera skadliga ämnen i kroppen i tid.

Tillräcklig sömn, balanserad kost, fysisk aktivitet och tillräckligt med vatten förbättrar och upprätthåller immunförsvaret. Men när även det inte är tillräckligt, finns Ashwa Immune där för dig.

Ashwa Immune är formulerad för att skydda kroppen från virus och bakterier, eftersom den innehåller kraftfulla antioxidanter som framgångsrikt bekämpar fria radikaler.

Användning: Ta (1) kapsel dagligen tillsammans med en måltid, eller enligt rekommendation från din läkare eller farmaceut. Vid behov kan den dagliga dosen gradvis ökas. Använd inte under graviditet eller amning.

Produktinformation:

Serveringsstorlek: 1 kapsel

Ashwagandha (rotextrakt) (300 mg)
Withanolider (15 mg)
C-vitamin (200 mg)
Echinacea purpurea (70 mg)
Gurkmeja (50 mg)
Zink (10 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Vitamin E (12 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Övriga ingredienser: Fyllnadsmedel (MCC), gelatinkapsel av nötkött. Vid känslighet eller allergi mot någon av de listade ingredienserna rekommenderar vi inte att använda denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ASHWA IMMUNE”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *