SE
M

Vet du vad immunförsvar är och hur viktigt det är för kroppen? Immunförsvaret är faktiskt kroppens beskyddare mot bakterier, virus och andra angripare som regelbundet hotar att skada oss. Det skyddar oss från infektioner och sjukdomar. Hos vissa människor är immunförsvaret mycket starkt, så de blir sällan förkylda eller svaga. Medan hos vissa människor är immunförsvaret mycket försvagat och de är ofta utsatta för hälsorisker.

Šta je imunitet

Hur kan man stärka immunförsvaret ytterligare, hur stärker man det?

Kvalitativ näring

Du har säkert hört från läkare många gånger om olika immunförstärkande piller som du bör inkludera i din kost. Och det är faktiskt en bra idé, eftersom det är viktiga tillskott som hjälper dig att bygga upp immunförsvaret. Men immunförstärkande piller bör inte vara det enda valet och den enda lösningen när det gäller hälsa. Även om immunförstärkande tabletter är fullpackade med olika vitaminer, så är kvalitativ näring det viktigaste.

En kost som inkluderar värdefulla ingredienser, tillräckliga mängder mikroorganismer, det vill säga probiotika, vitaminer, mineraler osv. När det gäller probiotika är mjölksyror grunden för ett starkt immunförsvar.

Vitaminer i B-gruppen upprätthåller tarmens slemhinna och stärker immunförsvaret mycket snabbt genom att minska känslan av utmattning och trötthet. När det gäller mineraler, kan till exempel intag av zink som en kraftfull antioxidant skydda dina celler från stress och bidra till ämnesomsättningen.

En varierad kost där du undviker fetter, kolsyrade och söta juicer samt snabbmat kommer att hjälpa dig att återhämta dig och stärka din kropp.

Fysisk aktivitet och immunförsvar

Immunförstärkande tabletter är en bra idé, liksom en varierad kost som hjälper till att återställa immunförsvaret. Men vet du hur viktig fysisk aktivitet är för kroppen?

Bara en timmes fysisk aktivitet under dagen kan stärka ditt immunförsvar och minska förekomsten av inflammatoriska processer. Fysisk aktivitet kommer att ha en positiv effekt på din hälsa och minska förekomsten av virus och bakterier. Så ta en lätt promenad i en timme, jogga lite eller gå till gymmet. Välj en lämplig fysisk aktivitet för dig själv nu.

Tid för dig själv

Stress är en av de största orsakerna till försvagat immunförsvar. Med tanke på att alla människor i den moderna tiden är utsatta för olika typer av stress kan det vara ett mycket stort problem som blir omöjligt att lösa med tiden. Hur kan man faktiskt bli av med stress?

Även om det låter komplicerat räcker det med att göra bara en sak som kommer att rensa tankarna och driva bort mörka moln – hitta tid för dig själv!

Eftersom stress i hög grad minskar antalet gynnsamma Lactobacillus-bakterier lämnar den oss utan kvalitativt stöd och vår kropp försvagas med tiden. För att agera i tid, börja älska dig själv. Hitta ditt favoritsätt att koppla av. Läs din favoritlitteratur, gå på promenader, laga mat, utöva din favoritsport som du aldrig har avsatt tid för tidigare och träna det regelbundet.

Avslappning, tid med nära och kära, varma ord och samtal kommer att driva bort stress och förbättra din kropps funktion.

Antioxidanter för att stärka immunförsvaret

Det är nödvändigt att konsumera så många livsmedel som möjligt som innehåller antioxidanter och som förhindrar oxidativ skada i kroppen. Antioxidanter är mycket viktiga för kroppen och stärker immunförsvaret. De finns i vitaminer, mineraler och andra näringsämnen, och vi hittar dem i olika livsmedel.

Antioxidanter inkluderar vitamin C och E, selen och zink, koenzym Q10, karotenoider (beta-karoten, lykopen, lutein, astaxantin), polyfenoler…

Šta je imunitet

För att säkert tillföra kroppen antioxidanter är immunförstärkande tabletter ett utmärkt alternativ.

ASHWA IMMUNE

Ashwa immune, som innehåller ashwagandha som en adaptogen växt med hög halt av withanolider, i synergism med andra noggrant formulerade ingredienser som utgör denna produkt, såsom vitamin C, gurkmeja, zink och vitaminer från B, D och E-grupperna, är ett utmärkt alternativ för att bevara immunförsvaret under alla säsonger.

Det bidrar till bättre hälsa och hjälper till att normalisera kroppens övergripande funktion.

Praktiken att stärka immunförsvaret är viktig för alla generationer, där vi strävar mer och mer efter att bibehålla ett optimalt tillstånd av immunförsvaret så att kroppen och organismen fungerar på rätt sätt. Immunförsvarets grundläggande uppgift är att skydda kroppen från virus, bakterier, svampar och parasiter, samt att känna igen faror och eliminera skadliga ämnen i kroppen i tid.

Tillräckligt med sömn, balanserad kost, fysisk aktivitet och tillräckligt med vatten förbättrar och bibehåller immunförsvaret. Men när även det inte är tillräckligt finns Ashwa Immune där för dig.

Du kan beställa produkten HÄR.