SE
M
-21%

ASHWA WOMEN

15.00 

  • Ashwa Women är en produkt för kvinnor baserad på ashwagandha med tillsats av D3 och B-vitaminer, folsyra och rödklöver (trifolium pratense-blomma), som har en lång tradition av användning för att rena blodet och lymfsystemet.
  • Den är avsedd för kvinnor i syfte att stärka immunförsvaret, lindra obehagliga menstruationsbesvär och stärka den allmänna hälsan i livmodern.
Kategori: Etiketter: , ,

Ashwa Women är en produkt som är speciellt formulerad för kvinnor, baserad på ashwagandha med tillsats av D3 och B-vitaminer, folsyra och rödklöver (trifolium pratense-blomma), som har en lång tradition av användning som en rengörare för blodet och lymfsystemet.

Den är avsedd för kvinnor i syfte att stärka immunförsvaret, lindra obehagliga menstruationsbesvär och stärka den allmänna hälsan i livmodern.

Ashwa Women har också en gynnsam effekt under menopaus och används för att lindra stress, spänning och depression hos kvinnor.

Den kan något reglera sexuell lust hos vissa individer.

Användning: Ta (1) kapsel dagligen med en måltid eller enligt rekommendation från din läkare eller apotekare. Vid behov kan den dagliga dosen gradvis ökas. Använd inte under graviditet eller amning. Vid kirurgi, sluta använda denna produkt två veckor före och två veckor efter operation.

Produktinformation:

Portionsstorlek: 1 kapsel

Ashwagandha (rotextrakt) (300 mg)
Withanolides (15 mg)
Trifolium pratense (40 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Folsyra (200 mcg)
Vitamin B12 (20 mcg)
Vitamin D3 (10 mcg)

Andra ingredienser: fyllnadsmedel (MCC), gelatinkapsel av nötkött. Om du är känslig eller allergisk mot något av de listade ingredienserna rekommenderar vi inte att du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ASHWA WOMEN”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *