SE
M
-21%

ASHWA STRESS

15.00 

  • Valerian som finns i Ashwa Stress används vid nervositet och ångest, medan en speciellt utvald och formulerad grupp av B-vitaminer deltar i produktionen av signalsubstanser som serotonin, vilket skyddar receptorerna från överdriven stress.
  • Ashwa Stress i kombination med valerian och effektiva B-vitaminer kan effektivt hjälpa till att lindra och lösa stressymtom.

Den tid vi lever i är turbulent och stressig, och ångest är en sjukdom som har tagit tag i alla generationer.

Därför är det inte överraskande att stressavlastare är bland de mest eftertraktade produkterna i världen.

Eftersökningen av metoder för behandling av dessa problem ökar, och det som är till fördel är den redan utvecklade medvetenheten om detta problem.

Följaktligen har vi utvecklat en unik, dedikerad produkt, Ashwa Stress, som i kombination med valerian och effektiva B-vitaminer effektivt kan hjälpa till att lindra och lösa dessa symptom.

Ashwagandha tros ha en positiv effekt på HPA-axeln, som reglerar kroppens svar på stress, och används ofta inom ayurvedisk medicin för att minska ångest och förbättra kognitiv funktion.

Hur man använder: Ta (1) kapsel dagligen med en måltid eller enligt rekommendation från din läkare eller apotekare. Om det behövs kan den dagliga dosen gradvis ökas. Använd inte under graviditet eller amning.

Produktinformation:

Serveringsstorlek: 1 kapsel

Ashwagandha (rotextrakt) (300 mg)
Withanolider (15 mg)
Valerian (50 mg)
Vitamin B6 (10 mg)
Vitamin B12 (20 mcg)

Övriga ingredienser: fyllnadsmedel (MCC), gelatinkapsel av nötkött. Om du är känslig eller allergisk mot någon av de angivna ingredienserna rekommenderar vi inte att du använder denna produkt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ASHWA STRESS”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *