SE
M

Kvalitetssömn är mycket viktigt för varje persons liv. Precis som mat och luft är nödvändigt för människor, är ostörd sömn på samma sätt mycket viktigt för en normal livsstil. Orsakerna till sömnbrist och utmattning kan vara olika. För att säkerställa normal funktion hos dig själv och ditt immunförsvar måste du ta bort alla yttre orsaker och störningar och se till att du får tillräckligt med sömn.

Hur uppnår du detta? Har du använt sömntabletter? Är de örtbaserade sömntabletterna som din vän använder också din säkra metod att somna? Eller använder du några andra knep för att ge dig en paus?

Hur mycket sömn behöver en person?

Rekommendationen för vuxna är åtta timmars sömn under natten för att känna sig utvilad och stark. Även unga människor sover antingen betydligt kortare eller betydligt längre, beroende på deras livsstil. Individuella behov skiljer sig åt, och för vissa räcker även 5 timmars sömn för att känna sig utvilade och energiska.

Vissa människor behöver också 9 till 10 timmars sömn för att vila, särskilt om de har arbete som utmattar dem mentalt. När det gäller orsakerna till optimal sömn eller sömnlöshet kan följande faktorer spela en roll: sömnhygien, genetik, dygnsrytm och allmän livsstil.

kvalitetan san

Rökning, alkoholkonsumtion, motion, vanan att äta i sängen, titta på TV, tid spenderad framför starkt ljus (framför telefon, dator, etc.) kan också ha en stor påverkan på sömnkvaliteten.

Allt detta tillsammans avgör hur mycket sömn en person behöver för att vakna upp pigg och utvilad.

Förbättrar sömn koncentration och produktivitet?

Absolut! Brist på sömn får negativa konsekvenser för produktiviteten och koncentrationen och kan allvarligt äventyra kvaliteten på professionella och privata uppgifter.

Tillräcklig sömn kan förbättra kognitiv prestation, vilket avspeglas i bättre minne och snabbare inlärning. Således förbättrar kvalitetssömn minnesprestation i alla åldrar och bidrar till funktionsförmågan under dagen.

Många studier har visat att tillräcklig sömn också kan förbättra motoriska färdigheter, muskelstyrka och uthållighet, samt problemlösningsförmåga.

Dålig kvalitetssömn är förknippad med depression

Depression har ett nära samband med dålig och låg kvalitetssömn. Risken för ångest och panikattacker är också högre hos personer som har oregelbunden sömn.

Om du har problem med sömnlöshet kan sömntabletter hjälpa dig, liksom olika andra naturliga produkter, för att få din sömn till en normal nivå.

Din mentala hälsa kräver kvalitet och regelbunden sömn.

Dålig kvalitetssömn kan också öka risken för att utveckla hjärtsjukdomar. Vissa studier har visat att kort sömn ökar risken för högt blodtryck, särskilt hos dem med obstruktiv sömnapné. Och allt detta kan i slutändan resultera i en mycket dålig mentaltillstånd. Och det kan få långvariga konsekvenser om du inte anstränger dig för att se till att din sömn är av god kvalitet.

Förutom ovanstående problem kan sömnbrist allvarligt skada ditt immunförsvar.

 

kvalitetan san

Rekommendationer för en mer vilsam sömn

 • Du bör inte titta på TV i sängen.

 • Under sömnen är det nödvändigt att dämpa ljud och ljus.

 • Det är nödvändigt att undvika att dricka vätskor direkt innan du går och lägger dig.

 • Sömning under dagen rekommenderas inte.

 • Om det är nödvändigt att gå upp på natten är det nödvändigt att undvika starkt ljus. Nikotin är ett stimulerande medel och du bör aldrig konsumera det.

 • Koffein är ett stimulerande medel och försök att undvika det.

 • En lätt måltid kan underlätta att somna.

 • Intensiv träning innan läggdags bör strikt undvikas.

 • Du bör inte låta dina husdjur vara med i din sovplats för att sova och vila under natten.

ASHWA SLEEP

 • Sömnbrist orsakar direkt skada och försvagar immunförsvaret.

 • Ashwa Sleep är ett kosttillskott som hjälper dig att sätta stopp för detta.

 • Det används för att minska tiden det tar att somna och hjälper till att bibehålla bättre kvalitetssömn. Det är en produkt baserad på Ashwagandha kombinerad med Melatonin, ett hormon som naturligt produceras i hypofysen och ansvarar för att reglera sömnrutiner.

 • Ashwa Sleep innehåller också tillsatsen av GABA, som är en signalsubstans som hjälper till att reglera ångest och stress, och används alltmer vid lösning av problem med sömnlöshet. GABA-tabletter är en av de viktigaste signalsubstanserna med hämmande effekt på centrala nervsystemet, vilket säkerställer ostörd sömn.

 • Det kan användas för att lätt anpassa sig till frekventa tidszonförändringar.

Du kan beställa produkten HÄR.