SE
M
-14%

Familjepaket 1

38.70 

  • Ashwa Stress, Ashwa Gandha och Ashwa Immune är utmärkta kombinationer för att förebygga sjukdomar och stress, stärka immunförsvaret och bevara hela familjens hälsa.
  • Denna AshwaLife familjepaket kommer att förbättra din energi, förhindra uppkomsten av nervositet och ångest och kommer att bidra avsevärt till din livskvalitet.
  • Hemligheten med AshwaLife ligger i den ideala kombinationen av hälsosamma ingredienser som erbjuds av ashwagandharoten, som innehåller alla dess mest läkande egenskaper som kan förbättra din totala hälsa.

Ashwa Immune innehåller ashwagandha som en adaptogen växt med hög halt av withanolider, i samverkan med andra noggrant formulerade ingredienser som utgör denna produkt såsom: C-vitamin, gurkmeja, zink och vitaminer från B, D och E-gruppen. Det är ett utmärkt ytterligare alternativ för att bevara immunförsvaret under alla årstider.

Ashwa Stress kombinerat med valeriana och effektiva B-vitaminer kan effektivt hjälpa till att lindra och lösa symtom på stress.

Ashwagandha-tillskottet är avsett för personer som vill förbättra sin allmänna hälsa, stärka immunförsvaret, förbättra sömnen och minska stress.

Denna familjepaket med AshwaLife-produkter kommer att bidra till hela familjens hälsa.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Familjepaket 1”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *